A şaptea zi de proteste la Alba Iulia: 150 de persoane au cerut demisia Guvernului şi a preşedintelui FOTO - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opozanţii preşedintelui Traian Băsescu şi ai Guvernului au ieşit din nou în stradă duminică după-amiază la Alba Iulia în a şaptea zi de proteste. La miting, urmat de un marş pe străzile cartierului Cetate, au participat, în majoritate, membri şi simpatizanţi PNL.

Oamenii au strigat lozincile devenite obţinuite, atât la Alba Iulia cât şi în celelalte oraşe din ţară: „Jos Băsescu, Ieşiţi din balcoane că muriţi de foame, La Palatul Cotroceni cântă cucuveaua, Băsescu şi cu ai lui şi-au făcut beleaua, Anticipate fără comasate, Văr rugăm să ne scuzaţi nu producem cât furaţi, Românai trezeşte-te“.

Majoritatea participanţilor au fost membri şi simpatizanţi PNL. Printre aceştia, consilierul local Gabriel Pleşa, liderul PNL Alba Iulia, Simone Albani, vicepreşedinte al organizaţiei jdueţene, Rareş Buglea, preşedinte al organizaţiei de tineret. Dintre membri marcanţi ai social-democraţilor a fost observat doar notarul Ioan Homoştean Milaciu care a şi anunţat că demisionează din PSD nemulţumit de modul cum acţionează acest partid politic în Alba.

image

Click pe poză pentru galerie foto

Cei aproximativ 150 de protestatari s-au adunat în faţa Hotelului Cetate de unde au plecat în marş pe străzile din Cetate. Manifestarea a început la ora 16.00 şi era programată să dureze două ore. Ziua de duminică a marcat şi apariţia unui nou oraş pe harta protestelor în Alba. Aproximativ 30 de persoane, mulţi membri şi simpatizanţi PSD, au ieşit în stardă la Blaj, în zona hotelului Târnava. Proteste au avut loc şi la Aiud, Baia de Arieş şi Ocna Mureş.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite