Parc de aventură pe dealul Mamut finanţat de Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Centrul Dynamis al Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia amenajează în zona dealului Mamut de lângă Alba Iulia un parc de aventuri pe o suprafaţă de trei hectare.

Asociaţia Centrul Dynamis a Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia va amenaja un parc de aventură pe Dealul Mamut, situat între viitoarea zonă de agrement şi Parcul Dendrologic. Lucrările de proiectare a parcului vor începe în perioada următoare.

„Aşteptăm să sosească specialiştii pentru a stabili modul de amenajare a parcului la faţa locului. Ne-am ghidat după parcul de aventură de la Braşov, a cărui costuri s-au ridicat la 100.000 de euro. Vrem crearea şi la Alba Iulia a unei zone asemănătoare, dar proiectul nu va avea o asemenea anvergură. Costurile exacte vor fi stabilite după întâlnirea cu specialiştii“, a spus preotul Nicolae Ignat, preşedintele Asociaţiei Filantropia Ortodoxă din Alba Iulia.

La activităţile din parcul de aventură de pe Mamut vor avea acces şi albaiulienii sau turiştii. Parcul se va întinde pe o suprafaţă de aproximativ trei hectare. Terenul a dat în folosinţă gratuită de către Primăria Alba Iulia pe o perioadă de cinci ani.

Citiţi mâine dimineaţă în ziarul Adevărul detalii complete despre proiectul parcului iniţiat de asociaţia Arhiepiscopiei Ortodoxe.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite