Alba Iulia: Magistraţii instanţelor din Alba continuă protestele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Magistraţii instanţelor din Alba continuă protestele
Alba Iulia: Magistraţii instanţelor din Alba continuă protestele

Judecătorii Curţii de Apel Alba Iulia au decis, ieri, continuarea protestului până la soluţionarea problemelor din justiţie.

„Având în vedere că solicitările puterii judecătoreşti exprimate în Adunările generale ale judecătorilor nu au fost soluţionate decât într-o mică măsură, Adunarea generală a Judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Alba Iulia a decis cu majoritate de voturi continuarea protestului început la data de 1 septembrie“, a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Cosmin Muntean.

Magistraţii acestei instanţe au hotărât, însă, să modifice forma de protest în sensul că vor participa la şedinţele de judecată, care se vor deschide cu o oră întârziere.

Judecătorii de la Tribunalul Alba au hotărât şi ei să continue acţiunea declanşată în 31 august pe o perioadă de şapte zile, până în 25 septembrie.

Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ a acestei instanţe va desfăşura activitatea de la Oficiul Registrului Comerţului doar o zi pe săptămână. Vor fi soluţionate doar cererile ce au ca şi obiect investirile cu formulă executorie, încuviinţarea executării silite şi suspendarea executării hotărârilor în recurs.

Reprezentanţii Judecătoriei Alba Iulia au anunţat doar că vor continua protestul în forma care s-a desfăşurat până în prezent.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite