Magazinele, farmaciile şi instituţiile închise în pima zi din 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Alba Iulia în data de 1 ianuarie va fi deschisă o singură farmacie. Instituţiile publice nu vor fi deschise şi nici magazinele nu vor avea program. Nici ghişeele poştale din judeţul Alba nu vor funcţiona în data de 1 şi 2 ianuarie 2010.

Farmacia Remedia din zona Centru va asigura permanenţa, iar în data de 2 ianuarie va lucra în program normal. Farmaciile din judeţ vor fi închise în data de 1 ianuarie dar vor afişa un număr de telefon care va putea fi apelat în cazul unor urgenţe. Majoritatea farmaciilor din Alba Iulia şi din judeţ vor fi deschis în data de 2 ianuarie dar o parte vor avea program mai scurt.

Alba Mall deschis până la ora 16.00 în ultima zi din 2009

Pe 1 şi 2 ianuarie, majoritatea instituţiilor nu lucrează cu publicul. Administraţiile financiare din toată ţara vor avea ghişeele închise pe 1 şi 2 ianuarie. Tot în această perioadă, ghişeele poştale din Alba vor fi închise. Pe 31 decembrie, toate unităţile unde se lucrează în două schimburi vor fi deschise până la ora 17.00 sau 18.00, în funcţie de numărul de clienţi la ghişeu. Albaiulienii care şi-au lăsat cumpărăturile pe ultima sută de metri îşi pot achiziţiona cele necesare de la Alba Mall. În perioada Anului Nou, centrul comercial este deschis în data de 30 decembrie de la ora 10.00 la 22.00, iar în ultima zi a anului, în intervalul orar 10.00 – 16.00. Pe data de 1 ianuarie mall-ul este închis, iar în a doua zi a anului, programul de lucru este de la 14.00 la 22.00.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite