Lucrările la autostradă pe tronsonul de ocolire a Sebeşului încep în septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările la tronsonul tronsonul de autostradă dinitre Orăştie şi Sibiu care cuprinde şi zona de ocolire a oraşului Sebeş vor începe în luna septembrie.

Deputatul Clement Negruţ a a declarat că a avut a avut întâlniri cu reprezentanţii Ministerului Transporturilor şi cu cei ai firmelor asociate câştigătoare ale licitaţiei Straco Grup SRL – Studio Corona SRL Engineering. Parlamentarul a spus că lucrarea va fi atacată din zona Gării Vinţu de Jos şi va continua până aproape la Miercurea Sibiului. Este vorba despre tronsonul numărul doi al sectorului autostrăzii Colidorul IV, dintre Orăştie şi Sibiu.

„În data de 28 august proiectul autostrăzii va fi finalizat şi prezentat consultantului unde va sta 14 zile iar în jurul datei de 12 septembrie va ajunge la Ministerul Transporturilor pentru avizare astfel că există premise ca la sfârşitul lunii septembrie să înceapă lucrările pe acest tronson de autostradă", a afirmat Negruţ.

Reprezentanţii firmelor constructoare au început deja identificarea în teren a punctelor unde vor fi făcute organizările de şantier. „Am identificat, împreună cu cei de la Straco aceste terenuri, joi şi vineri au fost încheiate contractele şi încercăm să asigurăm toate condiţiile pentru ca să nu existe timp morţi în executarea acestor lucrări. Îi vom sprijini în tot ceea ce înseamnă avize necesare la nivel judeţean“, a adăugat parlamentarul. Investiţia pe acest tronson ar urma să fie finalizată în anul 2013.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite