Lucrările la autostrada de ocolire a Sebeşului continuă şi în perioada de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările ar urma să fie finalizate în 2013
Lucrările ar urma să fie finalizate în 2013

Lucrările de construcţie la tronsonul doi al autostrăzii Orăştie – Sibiu, care cuprinde şi zona de ocolire a Sebeşului, au continuat pe toată perioada iernii. Contractul este derulat de asocierea dintre firmele Straco Grup SRL - Studio Corona SRL Civil Engineering, iar valoarea investiţiei se ridică la 377,77 milioane lei.

S-au executat lucrările de pregătire (excavat) pentru turnarea betonului la radierii pilonilor podului din zona benzinariei aflate la intrarea în Sebeş dinspre Lancrăm, s-au forat şi introdus structurile metalice de rezistenţă la pilonii podului de peste râul Sebeş, urmând să înceapă lucrările de pregătire pentru turnarea radierilor, precum şi lucrările de foraj a pilonilor podului de peste Secaş.

Potrivit deputatului Clement Negruţ, lucrările la autostradă nu s-au oprit deşi iarna a creat anumite probleme datorită zăpezii şi temperaturilor foarte scăzute. Se lucreaza cu 150 de muncitori şi, imediat ce vremea o va permite, numărul muncitorilor să fie suplimentat.

„A fost pusă în discuţie de către constructor şi situaţia generată de necesitatea mutării stâlpilor de joasă şi medie tensiune de pe tronsonul autostrazii“, a afirmat parlamentarul. Negruţ a precizat că luni se va întâlni cu reprezentanţi ai CNADR pentru a încerca să fie găsite soluţiile necesare pentru obţinerea avizelor cât mai repede.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite