Locuri de muncă pentru români în IT şi inginerie auto, în Germania şi Cehia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O companie specializată în IT, telecomunicaţii şi inginerie din Munchen, Germania, caută să angajeze prin reţeaua europeană Eures persoane cu pregătire în domeniu. Beneficiile financiare sunt motivante şi ajung până la câteva mii de euro pe lună.

Angajatorul este compania Simunich iar locurile de muncă oferite sunt: dezvoltator şi proiectant sisteme auto, inginer testări auto, dezvoltator software - sisteme integrate, inginer - algoritm, manager tehnic produs, senior manager produs, conducător de proiect testări auto, conducător de proiect radar, conducator proiecte clienţi - multiple proiecte radar. Persoanele selectate ar urma să muncească în sediile companiei din Munchen – Germania şi Praga – Cehia.

Candaţii trebuie să fie absolvenţi şi licenţiaţi în Informatică, Inginerie, Inginerie electrică sau alte specializări echivalente. Salariul este negociabil, dar poate ajunge la câteva mii de euro pe lună.  De exemplu, pentru postul de conducător de proiect testări auto se solicită următoarele informaţii: Licenţiat în Inginerie electrică, Informatică, Inginerie auto sau echivalente. Mai mult de 3 ani experienţă profesională în planificarea şi executarea de testări auto. Experienţă în proiectare auto. Cunoştinţe în dezvoltarea de software ca precondiţie pentru dezvoltarea instrumentelor de testare. Experienţă în procesele de dezvoltare (V-Modell şi SPICE),e xperienţa în documentaţia de testare.

Aplicanţii sunt condiţionaţi de cuunoaşterea limbii engleze. Aceştia trebuie să transmit C.V.-ul detaliat în limba engleză, în format Word, cu specificaţia salariului solicitat la adresa de e-mail: recruitment@simunich.com.Termenul de aplicare pentru aceste joburi expiră în 2 mai 2012.

Detalii complete despre fiecare job pot fi obţinute pe http://eures.anofm.ro, precum şi la nr. de telefon 021 3165508 şi la email buc_eures@ajofm.anofm.ro. Detalii pot fi obţinute şi la sediiile AJOFM din ţară. În Alba Iulia informaţiile sunt oferite la sediul de pe strada Nicolae Titulescu, telefon  0258.831.137.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite