Licitaţie de jucării la Fabrica de Bucurii a Fundaţiei Comunitare Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Licitaţie de jucării
Licitaţie de jucării

Peste 200 de jucării au fost adunate în cadrul evenimentului Fabrica de Bucurii desfăşurat la Alba Mall, la sfârşitul săptămânii. Jucăriile vor ajunge, prin intermediul Fundaţiei Comunitare Alba, la copii din familii defavorizate.

Primii beneficiari ai jucăriilor au fost micuţii de la casele de tip familial „Sf. Maria” şi „Sf. Ana” din Alba Iulia, care le-au primit vineri, 23 decembrie, chiar de la voluntarii YouthBank.

Evenimentul a contsat şi într-o licitaţie de jucării condusă de  prefectul Ştefan Bardan şi viceprimarul Voicu Paul. Câteva zeci de jucării au fost cumpărate de cei prezenţi, majoritatea lor fiind cu generozitate înapoiate pentru a fi oferite unor copii fără posibilităţi. În urma licitaţiei a fost strânsă suma de 2.100 lei, din care jumătate vor merge în Fondul YouthBank (din care vor fi finanţate în 2012 iniţiative şi proiecte ale liceenilor din Alba Iulia), cealaltă jumătate intrând în Fondul pentru Mediu al Fundaţiei Comunitare Alba – constituit cu această ocazie şi din care vor fi finanţate, după capitalizarea lui, proiecte destinate ocrotirii, salvării sau punerii în valoare a mediului înconjurător din judeţul nostru.

„Fabrica de Bucurii” a oferit publicului, pe lângă licitaţia de jucării, un frumos program artistic, din care nu au lipsit colindele româneşti şi cele internaţionale.

Licitaţie de jucării

Cea de-a treia ediţie a „Fabricii de Bucurii” a fost organizată de Fundaţia Comunitară Alba în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia, Consiliul Local şi Consiliul Judeţean Alba, cu sprijinul Alba Mall, al Instituţiei Prefectului Judeţul Alba, Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, Porterom, Pizza Express, Fred Robey Family Foundation, Fundaţia Comunitară din Odorheiu Secuiesc, Impact Design, Tiporex Service şi al mass-media.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite