Licitaţie de mobilier pornind de la 1 leu la Târgul Mobilei de la Alba Iulia FOTO-VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Licitaţia de obiecte de mobilier pornind de la 1 leu este atracţia ediţiei din 2012 a Târgului Mobilei de la Alba Iulia. Evenimentul, organizat la Alba Mall, este dedicat industriei de prelucrare a lemnului și celei de mobilă, ce reprezintă aproximativ 43% din industria prelucrătoare a județului Alba.

Licitaţia va fi organizată în ultima zi a Târgului Mobilei, duminică, la ora 16.30. Va fi licitată, de exemplu, o mobilă pentru camera de zi care în mod normal costă peste 1.000 de lei. Mobila licitată este produsă de societatea Tipo Rex SRL Alba Iulia. O altă atracţie este un corp de mobilă de bucătorie care funcţionează cu telecomandă, prezentat de firma Thomas Fashion. Această societate organizează şi o tombolă cu numeroase premii atractive.

Târgul a fost deschis oficial vineri şi va fi deschis până duminică. Ediția din acest an aduce o gamă bogată de produse și o serie de noutăți, fiind prezentat mobilier pentru întreaga casă și pentru întreaga familie, precum și mobilier pentru birouri și spații comerciale. O secțiune aparte este dedicată decorațiunilor interioare, vizitatorii putând găsi la târg  și perdele, draperii, covoare, mochete și alte accesorii decorative. Târgul este organizat de Consiliul Judeţean Alba.

Târgul Mobilei la Alba Mall

Click pe poză pentru galerie foto

Partenerii Consiliului Judeţean Alba la acest eveniment sunt: Stratusmob Blaj, Savini Due Sebeş si Alba Mall. Oferta de produse este asigurată atât de firme din județul Alba, precum: Alba Mex, Albani Forex, Avanti Ro,  Core N&R, Deco Elegant Mob,  Del Marco,  Edil Commercio,  Marysan Style, Mobilaiud,  Nemo Pal Design,  Prod Impex Venus,  Savini Due, Stratusmob,  Thomas Fashion, Tipo- Rex Service,  7 Usi, Dam Alba, Mobitalia Prod. Participă, de asemenea, firme cu rezonanță națională: Mobexpert, Elvila, mobila Komandor, mobila Dalin, 2 B Group, Salice Comprod şi Deaser Invest. La deschiederea oficială au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Dumitrel, primarul Mircea Hava şi prefectul Ştefan Bardan.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite