Lacrimi şi mesaje tulburătoare pentru tânărul din Alba Iulia mort în accident rutier GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Purice a murit la doar 21 de ani
Sorin Purice a murit la doar 21 de ani

Prietenii şi apropiaţii tânărului de 21 de ani decedat după ce a căzut cu maşina de pe un pod în apele râului Ampoi în localitatea Şard,  din judeţul Alba, au început să transmită mesaje tulburătoare pe pagina acestuia de pe Facebook.

Sorin Purice a murit după ce a căzut cu autoturismul pe care îl conducea de pe un pod, de pe DN 74 A, în apele râului Ampoi. Potrivit poliţiei, tânărul a intrat cu viteză într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi s-a prăbuşit de pe pod în râu.

Evenimentul s-a produs la ora aproximativă 14.00. Sorin Purice a murit după două ore la spital. A lăsat în urmă o durere imensă în sufletele părinţilor, precum şi al fratelui geamăn.

Câteva dintre mesajele transmise pe Facebook:

„Sorine ai plecat mult, mult prea devreme... Se pare că Dumnezeu are nevoie de ăngeri noi... E totul atat de nedrept:(((... Odihneşte-te în pace... Nu te vom uita niciodată:((((„

„Dumnezeu să te ierte! Te-a luat Dani lângă el! :((„

„Sorinelu meu.... D-zeu să te odihnească şi să aibe grijă de tine acolo sus.... Noi îţi simţim lipsa şi ne e dor de tine deja...... Te iubim toţi deşi acum nu ne mai auzi când ţi-o zicem ..... L-ai lăsat pe Simi singur :((((((((((((“

Sorin Purice a murit la doar 21 de ani

Click pe poze pentru galerie cu foto de pe Facebook

„Încă nu-mi vine să cred:(.... Dumnezeu să te odihnească în pace că te-a luat aşa devreme la el :((“

„Dumnezeu să te odihnească în pace, Sorin! Ai plecat mult prea devreme dintre noi (... Condoleanţe familiei....! R.I.P“

„Dzeu să te odihnească în pace Sorine... Te vom iubi mereu şi mereu vei rămâne
în sufletele noastre acel băiat zâmbitor ăi mereu binedispus... Durerea ce ne-o laşi şi mai ales ce o laşi părinţilor e enormă, dar va veni momentul în care şi noi vom fi alăuri de tine... Dzeu să te odihnească în pace şi de acolo de sus ai grijă de noi“.

Maşina tânărului în apele Ampoiului:

A plonjat cu maşina în râul Ampoi
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite