Jocurile logice şi seturile pentru păpuşi, cadouri preferate de Moş Nicolae

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Moş Nicolae caută cadouri pentru copiii cuminţi înmagazinele de profil
Moş Nicolae caută cadouri pentru copiii cuminţi înmagazinele de profil

Magazinele cu jucării şi-au crescut vânzările în apropierea sărbătorilor. Fetele îşi doresc cristale colorate şi produse cu Hannah Montana iar băieţii laptop-uri de jucărie şi trenuleţe. Conform tradiţiei, Moş Niculae lasă cadourile pentru copii în ghetele puse la uşa casei sau în geam.

Venirea lui Moş Niculae e semn că sezonul cadourilor pentru copii a început.

Cadouri după buget 

Magazinele cu jucării au fost luate cu asalt de către părinţi. Moş Nicolae trebuie să îndeplinească şi el dorinţele celor mici. În magazinele de profil din Alba Iulia la mare căutare sunt jocurile logice ori personajele văzute la televizor. „Trec foarte bine jocurile logice şi jucăriile văzute de copii în reclame, precum cristalele colorate ori cele cu Hannah Montana. De asemenea, sunt preferate laptop-urile cu 25 de programe. Acestea costă 70 de lei. Este cerere şi pentru alfabetul cu pronunţie a cuvintelor în limba engleză, preţul unui astfel de produs fiind de 46 de lei“, a spus Adela Ghenescu, de 43 de ani, vânzătoare într-un magazin de jucării.

Cadourile ideale pentru fetiţe sunt păpuşile. În funcţie de dimensiuni şi de costumaţie, acestea costă între 20 şi 200 de lei. „Trec foarte bine şi seturile de păpuşi cu pătuţ şi poneii. Pentru băieţi, părinţii aleg maşinuţe, autoutilitare, jocuri lego, trenuleţe şi puzzeluri“, a mai precizat Adela Ghenescu. Aceasta a precizat că jucăriile sunt alese în funcţie de buget. „Avem clienţi care se orientează la cadouri în jur de 10 lei, dar şi clienţi care specifică că vreau o jucărie care să depăşească 60 – 70 de lei, chiar 100 de lei. Vânzările nu mai sunt ca în trecut, când aveam clienţi toată luna decembrie. Acum oamenii se orientează după posibilităţi“, a completat vânzătoarea.

Ghetuţe lustruite

În aşteptarea cadourilor de la Moş Niculae, cei mici îşi lustruiesc ghetele. „Tradiţia se respectă. Moş Niculae va lăsa cadourile în ghete la uşă. Fetiţa mea e adolescentă şi cred că moşul îi va aduce ceva bijuterii de argint“, a spus Sorina Deac, în vârstă de 43 de ani. Alexandra Maria Radu, în vârstă de cinci ani, i-a trimis o scrisoare lui Moş Nicolae, în care îi spune ce îşi doreşte. „Nepoţica mea i-a scris lui Moş Nicolae. Îşi doreşte nişte cristale colorate. A fost destul de cuminte şi cred că Moş Nicolae i le va aduce“, a spus Niculina Baltă, bunica Alexandrei. 

 



Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite