Alba Iulia: A V-a toamnă de folk la Alba Iulia sub genericul Zilei de Mâine – revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarele de astăzi scriu despre invitaţii Festivalul de folk „Ziua de mâine“, precum şi despre ştarea depozitelor de deşeuri din judeţ.

A V-a toamnă de folk la Alba Iulia sub genericul Zilei de Mâine

Alba Iulia a devenit în anii din urmă un loc bun pentru iubitorii şi pentru interpreţii – mai noi sau cei experimentaţi – ai muzicii folk. Gândită de Vali Şerban, această manifestare muzicală (una din mărcile de calitate ale Consiliul Judeţean Alba) a ajuns la prima cifră semi-rotundă: 5, ediţia cu numărul 5. A fost în aceşti ani o oportunitate fericită de a-i vedea pe toţi marii folkişti ai României. Singurul pe care doar soarta ni l-a refuzat a fost Moţul Florian Pittiş. Un al doilea nume uriaş care încă nu a sosit pe meleagurile Albei la „Ziua de Mâine” este Alexandru Andrieş – care oricum acceptă greu invitaţiile la festivaluri. Un alt absent de la festival a fost Florin Chilian. În 2008 am avut imensa bucurie de a-l vedea la Alba Iulia şi pe Doru Stănculescu, iar anul ăsta îl vom auzi pe Mircea Florian (celebrul Florian din Transilvania). Informatia.

Depozitele de deşeuri În judeţul Alba funcţionează legal

Joi, 12 noiembrie, în cadrul şedinţei lunare a Colegiului Prefectural Alba prezidate de prefectul Ştefan Bardan s-au discutat, printre altele, termenele de conformare negociate de România pe Capitolul 22 - MEDIU, stabilite prin Tratatul de Aderare la UE, privind depozitarea deşeurilor, transpuse prin HG nr. 349/2005 privind depozitarea deşeurilor, în scopul prevenirii şi reducerii efectelor negative asupra mediului, a poluării apelor de suprafaţă, apelor subterane, a solului, aerului, precum şi a oricărui risc pentru sănătatea populaţiei. Unirea.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite