Alba Iulia: Trupa britanică True Ingredients concertează în spaţiile Ryma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia RYMA din Alba Iulia îşi reia activitatea culturala în 2011 printr-un concert de excepţie al trupei britanice True Ingredients. Evenimentul are loc în această după-amiază, cu începere de la ora 17.00.

De data aceasta britanicii sunt însoţiţi de artistul român Silent Strike, cu care au început să colaboreze încă de anul trecut la iniţiativa Institutul Cultural Român din Londra .

„Datorită vremii splendide de afară, petrecerea va începe de la ora 17.00. Cine are chef de grătar, anunţăm sesiunea deschisă, fiecare îşi aduce ingredientele de care are nevoie, iar noi punem la dispoziţie vatra şi lemnele pentru foc“, a spus Cristina Cândea, preşedintele Asociaţiei RYMA (Revoluntionary Youth Movement for Art).

De asemenea, este funcţional şi panoul de căţărat între orele 17.00 şi 21.00.

Concerte live

Atmosfera va fi întreţinută de DJ JAM până la ora 21.00, când vor  păşi pe scena în aer liber cei de la True Ingredients şi Silent Strike.

Concertul va fi urmat de un afterparty în interior, susţinut de DJ Burner Greene şi Djubei de la Astronaut Kru din Deva.

Intrarea în spaţiile RYMA se face prin strada Gemina. Biletele se pot procura de la intrare şi costă 15 lei.

Cine sunt True Ingredients şi Silent Strike

În anul 2007, atunci când au venit la putere toba mare electronică, sunetele procesate şi 140 BPM în cluburile şi locaţiile din întreaga lume, acest grup de muzicieni creativi s-a decis să creeze o trupă unică de hip hop şi funk -  astfel s-a născut True ingredients. Primele lor turnee şi spectacole din toată Europa i-au arătat publicului pentru prima oară câtă energie poate fi emanată dintr-un performance live. Victor Stancu, co-manager al trupei în Marea Britanie, s-a ocupat, datorită originilor sale româneşti, ca trupa să ajungă întâia oară pe tărâmuri româneşti în anul 2008. În scopul promovării albumului True Ingredients prin codul de pe ochelarii de soare, trupa a vizitat, pentru prima dată, Timişoara, Alba Iulia şi Bucureşti. Bucurându-se de la bun început de o atmosferă pozitivă şi energie debordantă, în următorii ani trupa s-a întors în România şi pentru alte spectacole.

În colaborare cu Blame it! şi Institutul Cultural Roman din Londra, True Ingredients l-a invitat pe producătorul român, Silent Strike la Londra, pentru un jam session unic în centrul de artă din Londra: Shoreditch.  Silent Strike este un maestru al muzicii electronice care are deja 3 albume la activ şi numeroase colaborări cu muzicieni din ţară şi străinăte.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite