Alba Iulia: Informaţii utile şi oferta educaţională prezentate pe noul site al Şcolii „Avram Iancu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcoala „Avram Iancu” din Alba Iulia are de această lună un nou site. Prin intermediul www.scai.ro şcoala îşi prezintă activităţile şi menţine legătura cu părinţii  Site-ul cuprinde o prezentare inedită a şcolii, activităţile educative reflectate în imagini, dotarea şi oferta şcolii, evenimente şi ştiri.

Site-ul www.scai.ro a fost conceput de profesoara informatician Simona Medrea.

La rubrica „Noutăţi“ se găsesc informaţii despre înscrierea în clasa I, despre proiectele şi evenimentele care se derulează în şcoală, dar şi anunţuri  sau comunicate  transmise părinţilor.

Tot de pe acest site, prin intermediul aplicaţiei „Amicus”, părinţii au posibilitatea de a vizualiza online situaţia şcolară a copiilor, inclusiv absenţele lor.

„Realizarea acestui site face parte din strategia de promovare a imaginii şcolii în comunitate şi reprezintă în acelaşi timp o modalitate rapidă, eficientă  de comunicare  între şcoală, părinţi şi elevi, precum şi o reflectare a activităţilor educative de interes care se desfăşoară în spaţiul şcolii.

Cred că este singura şcoală gimnazială din municipiu care are un site al şcolii, realizările noastre confirmând totodată statutul de Şcoală de Excelenţă, titlu acordat în 2010 prin ordin al ministrului Educaţiei ca o recunoaştere a valorii şi prestigiului dobândite de-a lungul timpului“, a spus Elena Ignat, directorul Şcolii „Avram Iancu” din Alba Iulia.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite