Alba Iulia: Promovare pentru Cetate la târgul Transylvania Tourism Fair

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia locală din Alba Iulia continuă demersurile de promovare a Cetăţii la târgurile turistice din ţară. Ultima acţiune de acest gen s-a derulat în perioada 14 – 15 mai la Transylvania Tourism Fair, eveniment desfăşurat la Braşov.

Standul municipalităţii din Alba Iulia s-a regăsit printer cele peste 80 ocupate de principalii jucători de pe piaţa turistică regională, naţională sau internaţională.

La eveniment au participat peste 30 dintre cele mai importante agenţii de turism sau tour operatori din ţară, între care s-au format legături puternice de parteneriat.

“Suntem conştienţi că minunile nu se întâmplă peste noapte şi că trebuie să avem răbdare pentru a ne putea bucura de rezultatele palpabile ale tuturor acestor activităţi. Însă suntem mândri că noi am demarat şi susţinem acest proiect concret de promovare profesională a celei mai mari cetăţi din România”, a declarat Iulia Manolescu Dan, managerul proiectului „Respiră Aerul Istoriei”. Prin acest proiect este finanţată activitatea de promovare a cetăţii.

Evenimentul de la Braşov încheie seria de patru târguri turistice importante la care au participat reprezentanţii municipiului: Târgul “Holiday Market” de la Palatul Parlamentului, Târgul “Touristica” de la Cluj Napoca şi Târgul de Turism al României, desfăşurat la “Romexpo”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite