Alba: Nicoleta Coşarcă este noul manager al Spitalului de Urgenţă. Vezi aici rezultatele concursului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicoleta Coşarcă a fost apreciată în urma celor trei probe ale concursului pentru funcţia de manager cu nota  8, 40, punctaj care este peste barenmul minim cerut de organizatori.

Rezultatele finale  au fost afişate în cursul după-amiezii de joi, 27 ianuarie, pe pagina de iinternet a Consiliului Judeţean, instituţie care a şi organizat concursul.

Nicoleta Coşarcă a fost apreciată cu 7,70 la proba scrisă, care a fost şi eliminatorie. Miercuri, 27  ianuarie, Nicoleta Coşarcă şi-a prezentat proiectul de management, care a fost apreciat de comisia de examinare cu 8,60.

Pentru ocuparea funcţiei de manager a participat şi la un  interviu de selecţie, în urma căruia a fost notată cu 8,80. Nota  minimă cu care se putea obţine postul de conducere de la Spitalul Judeţean era  8.

Actualul şef al celui mai mare spital din Alba, Doru Drăgan, a ieşit din cursă după proba scrisă, pentru că nu a obţinut nota minimă obligatorie pentru a participa la etapele următoare.

image

Comisia de examinare l-a apreciat cu nota 4. Doru Drăgan a fost numit şef al unităţii medicale, în regim de interimat.,  la sfârşitul anului 2008.  

Nicoleta Coşarcă, este acum contabil- şef la Centrul de Transfuzii Alba. Spitalul de Urgenţă din Alba Iulia este administrat din iulie 2010 de  Consiliul Judeţean Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite