Alba Iulia: Inculpat în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri“ eliberat sub control judiciar la Curtea de Apel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Alba Iulia a dispus astăzi eliberarea sub control judiciar a inculpatului Gheorghe Lupu (31 de ani), arestat preventiv în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri“.

Luni, 7 martie 2011, Tribunalul Alba a respins solicitarea formulată de Gheorghe Lupu. Acesta a formulat recurs şi a avut câştig de cauză joi la Curtea de Apel.

Decizia este definitivă astfel încât tânărul va fi eliberat. Instanţa a impus o altă măsură restrictivă, care păoate fi interdicţia de a părăsi localitatea sau ţara.

Gheorghe Lupu a cerut eliberarea din arest împreună cu un alt inculpat, Ioan Nicolae Decean (30 ani). Acesta nu a avut noroc nici la Tribunal, nici la Curtea de Apel, astfel încât va fi judecat în continuare în stare de arest preventiv.

Primul termen în acest dosar, în care au fost trimise în judecată 22 de persoane, a fost amânat luni la Tribunalul Alba pentru 4 aprilie 2011. Printre inculpaţi se află fostul ofiţer SIE, Claudiu Vulpe, şi doi oameni de afaceri italieni, Luca Anversa şi Luigi Saviato.

Numărul victimelor, care sunt şi părţi vătămate în dosar este de 19. Inculpaţii sunt acuzaţi de trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism, şantaj, aderare la un grup infracţional organizat.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite