Alba Iulia: Garda Cetăţii, atracţia Târgului de turism a României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Garda Cetăţii Alba Carolina a atras vizitatorii Târgului de turism a României.  Evenimentul s-a desfăşurat în perioada 31 martie -3 aprilie în  Pavilionul expoziţional Romexpo din capitală.

Garda Cetăţii Alba Carolina a fost atracţia principală a standului cu care a participat municipiul Alba Iulia. Turiştii care l-au vizitat au avut ocazia să guste şi bucate tradiţionale ardeleneşti.

Prezenţa străjerilor Cetăţii la acest eveniment este o componentă  a proiectului „Respiră aerul istoriei“, prin care se doreşte promovarea fortificaţiei de secol XVIII.

„Prin prezenţa la acest târg , Alba Iulia este unul dintre pionierii României în materie de promovare punctuală a unui produs turistic atipic, dar atât de important cum e Cetatea Alba Carolina,  iar rezultatele , incontestabil , nu se vor lasa asteptate “, a punctat Iulia Manolescu-Dan, şefa delegaţiei municipiului Alba Iulia la târg.

Târgul de Turism al României este catalogat ca cel mai mare eveniment de gen care are loc în ţară. La ediţia din acest an au participat peste 150 de firme din mai bine de 20 de ţări.

În ultimele trei săptămâni, Garda Cetăţii a mai participat la Târgul „Holiday Market“  de la Palatul Parlamentului  şi la Târgul „Touristica“ de la Cluj Napoca.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite