Alba Iulia: Festival „Play for May“ în spaţiile Ryma din Cetate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de trei zile, în perioada 27 - 29 mai, în spaţiile Ryma din şanţurile de nord ale Cetăţii se va desfăşura festivalul Play for May. Participanţii vor putea asista la concerte, piese de teatru, jocuri diverse, filme, expoziţii de artă, totul sub motto-ul „just play“.

Spaţiul principal este curtea interioară din zona ravelinului Sfânta Elisabeta unde se vor desfăşura concertele live, jocurile şi atelierele pentru copii, concursuri. În spaţii special amenajate, inclusiv pe zidurile cetăţii va fi asediul jocurilor „air soft“.

Festivalul debutează în această seară de la ora 19.00 cu vernisajul expoziţiei „Artişti ardeleni“ şi continuă cu proiecţii de film de scurt metraj. De la ora 22.00 tinerii sunt invitaţii la o seară de muzică electro. La „Electroparty“ vor încinge atmosfera Unlocka din Bucureşti,  The Joint Ventures din Cluj-Napoca, DJ Jigga şi Visual by VJ Flowerstepper din Timişoara şi DJ Badea Funk din Alba Iulia.

Ziua de sâmbătă este destinată jocurilor şi atelierelor de creaţie pentru copi, teatrului de păpuşi şi concursurilor de ping-pong şi skandenberg. Seara se încheie cu un concert live de muzică folk cu „Plus Noi“ şi Andrei Puiu.

Show chinologic

Duminică, 29 mai se desfăşoară cea de-a patra ediţie a Show-ului chinologic şi a picnicului pentru metişi. „Sunt bineveniţi atât căţeii de rasă cât şi cei metiţi împreună cu stăpânii lor. Pentru căţei se vor organiza concursuri de Miss şi Mister şi concursuri de abilităţi, cu premii în mhranp pentru patrupede, medicamente şi accesorii. Pentru stăpâni vom avea băuturi reci şi gulaş la ceaun, iar pentru copii, clătite delicioase şi souveniruri“, a spus Cristina Cândea, preşedintele Asociaţiei Ryma.

Intrarea este liberă pe parcursul celor trei zile de festival.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite