Alba Iulia: FOTO „Ziua porţilor deschise“ la Şcoala Mihai Eminescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcoala „Mihai Eminescu“ din Alba Iulia a organizat cea de-a VI-a ediţie a „Zilei porţilor deschise“. Cu această ocazie, preşcolarii de la grădiniţele nr. 12, 13 şi 15 au vizitat instituţia. Pentru cei mici, elevii au pregătit povestioare, ghicitori, cântece, desene, piese de lucru manual şi bomboane.

„În fiecare an, în preajma zilei de 1 iunie, şcoala noastră îşi deschide porţile pentru preşcolarii de la grădiniţele din zonă, pentru părinţii elevilor care învaţă aici şi pentru întreaga comunitate.

image
Preşcolarii au vizitat şcoala „Mihai Eminescu“.

Este a VI-a ediţie a acestei manifestări care vrea să încununeze activitatea de un an de zile a elevilor. Ei sunt implicaţi într-o serie de activităţi prin care îşi arată creativitatea şi talentul“, a spus Rodica Marinescu, directorul Şcolii „Mihai Eminescu“ din Alba Iulia.

Preşcolarii au vizitat şcoala „Mihai Eminescu“.
image
Preşcolarii au vizitat şcoala „Mihai Eminescu“.

Aceasta a precizat că în acest an scolar, elevii au obţinut peste 270 de diplome la diferite concursuri şi olimpiade şcolare.

image

După-amiază s-au organizat o serie de activităţi, printre care o tombolǎ cu premii şi vizitarea unei expoziţii cu lucrǎri ale elevilor.   

image

Corul „Speranţa“, instruit de profesoara Elena Popa a oferit un regal muzical, sub genericul „Meridianele cântecului“.

image

De la ora 18.00 la sala de sport a şcolii, peste 50 de elevi au prezentat un spectacol artistic de dansuri populare, country, latino, ţigǎnesc şi o paradă de ţinute confecţionate din materiale ecologice.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite