Alba Iulia: Dosarul „Corupţie la Finanţe“, un nou termen la Curtea de Apel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La termenul de astăzi, 19 aprilie, procurorii DNA ar trebui să prezinte actul de acuzare al inculpaţilor din dosarul „Corupţie la Finanţe“. Până acum s-au discutat doar excepţii procedurale şi alte cereri. În acest caz sunt implicate nume notorii din Alba, cum ar fi  Ştefan Anghel Bogin, fost director coordonator al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Alba şi Doina Scutea, decanul Baroului Alba.

Procesul este programat să înceapă la Curtea de Apel Alba Iulia în jurul orei 13.00.

Dosarul „Corupţie la Finanţe“, judecat de magistraţii de la Curtea de Apel Alba Iulia îi are ca inculpaţi pe Doina Scutea, decanul Baroului Alba, Ştefan Anghel Bogin, fost director coordonator al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Alba, Claudiu Vasile Vulpe, fost ofiţer SIE, omul de afaceri Alexandru Duca şi Radu Bogdan, funcţionar în cadrul Ministerului Economiei.

Acesta este cel de-al patrulea termen la instanţa de apel din Alba Iulia. Procesul a început cu două amânări.

La termenul din 5 aprilie avocaţii inculpaţilor au reuşit să obţină din partea judecătorului admiterea cererii de obţinere de copii după suporturile optice pe care sunt stocate interceptările telefonice realizate de procurori.

Cererea a fost înaintată de Doina Scutea. De menţionat că este vorba despre toate interceptările telefonice realizate de procurorii DNA, nu numai de cele care au fost utilizate pentru efectuarea cercetărilor şi întocmirea rechizitoriului.

Vom reveni cu amănunte.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite