Alba Iulia: Corul de copii „Theotokos” va colinda la Parlamentul European

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corul de copii Theotokos
Corul de copii Theotokos

Corul de copii „Theotokos” din Alba Iulia pleacă într-un nou turneu peste graniţele României. De data aceasta, în perioada 3 – 16 decembrie 2010, corul va susţine o serie de 8 concerte cu colinde şi cântece de Crăciun în Germania, Belgia, Anglia şi Scoţia.

Copiii din cor vor fi oaspeţii parohiilor ortodoxe române din Offenbach, Bruxelles, Glasgow, Aberdeen şi Edinburgh, dar şi ai Parlamentului European, ai Institutului Cultural Român din Londra şi ai Reuniunii Corpului Diplomatic acreditat la Londra.

Pe lângă seria de concerte pe care le vor prezenta, copiii din „Theotokos” vor petrece o zi în parcul Disneyland din Paris şi vor vizita târgul de Crăciun de la Viena.

Organizatorii acestui turneu sunt parohiile ortodoxe române din Offenbach, Bruxelles şi Glasgow, Institutul Cultural Român şi Ambasada României la Londra.

Corul de copii „Theotokos” îşi desfăşoară neîntrerupt activitatea, de 23 de ani, pe lângă Biserica Ortodoxă Maieri I din Alba Iulia. A fost înfiinţat de către IPS Părinte Andrei, Arhiepiscopul Alba Iuliei şi este dirijat de părintele arhidiacon Nicolae-Călin Bulac. Acesta este cel de-al 16 turneu al corului organizat în străinătate.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite