Alba Iulia: Congres Internaţional de Turism Rural, organizat pentru prima dată în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alba Iulia este gazda evenimentui pus la cale de Organizaţia Mondială a Turismului, Federaţia Europeană de Turism Rural (EuroGites), Ministerul Dezvoltarii Regionale şi Turismului şi ANTREC România.Participă reprezentanţi din Italia, Spania, Franţa, Germania, Grecia, Belgia, Ungaria, Polonia, Croaţia şi Israel

Evenimentul de la Alba Iulia reuneşte peste o sută de reprezentanţi ai instituţiilor organizatoare şi ai unor companii implicate în domeniul turismului rural.

Deşi şi-a anunţat prezenţa la prima ediţie a Congresului Internaţional de Turism Rural organizat în ţara noastră,  Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, nu a participant la eveniment.

„Ideea organizării acestui congres internaţional a venit ca urmare a alegerii României ca vicepreşedinte în Consiliul executiv al Organizaţiei Mondiale a Turismului. Sperăm că în urma dezbaterilor, concluziile acestui congres vor duce la dezvoltarea turismului rural atât în România, cât şi în celelalte ţări europene. Promovarea turismului rural se va face şi prin intermediul participanţilor“, a spus Sorin Munteanu, consilier al Ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Specialiştii din domeniul turismului rural s-au reunit la Alba Iulia pentru a pune la cale un document orientativ în ceea ce priveşte atragerea turiştilor în acest sector.

Află mai multe despre Congresul Internaţional de Turism Rural în ediţia de mâine a ziarului „Adevărul de Seară“ Alba Iulia.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite