Alba Iulia: Compania Supremia Grup, listată la Bursa de Valori din Varşovia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Supremia Grup, lider naţional în producţia de condimente alimentare, va fi listată la Bursa de Valori din Varşovia. Anunţul a fost făcut astăzi de patronul societăţii, Levente Bara Hugo, în şedinţa Consiliului local Alba Iulia.

Consilierii locali au aprobat un proiect de hotărâre prin care administraţia locală vinde companiei Supremia Grup, cu 1,6 milioane de lei (380.000 de euro), un teren în suprafaţă de 5 hectare cedat gratuit în urmă cu trei ani în scopul derulării unei investiţii de 9 milioane de euro într-o fabrică de condimente.

Levente  Bara Hugi a motivat că trebuie să devină proprietar al terenului în condiţiile în care în luna ianuarie 2010, doreşte să listeze societatea la Bursa de Valori din Varşovia, cea mai mare din centrul şi estul Europei după capitalizare.

Investiţia de la Alba Iulia în cea mai mare fabrică de condimente din sud-estul Europei, unde vor lucra 200 de oameni, va fi finalizată în decurs de câteva săptămâni. Supremia Grup va deveni astfel cel mai important jucător de pe piaţa condimentelor alimentare din această parte a Europei.

Levente Bara Hugo este printre cei mai bogaţi oameni din Alba. Potrivit topului Forbes 500 Miliardari are o avere de 10 – 12 milioane de euro.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite