Alba Iulia: Bilet de călătorie valabil o zi. Oferta este de Zilele Oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor circula de Zilele oraşului Alba Iulia cu autobuzele Societăţii de Transport Public vor achita un singur bilet de călătorie care va fi valabil timp de o zi. Cu biletul respectiv se va putea circula pe toate rutele din oraş.

Un bilet costă 1,8 lei şi este în prezent valabil o oră, dar cu prilejul Zilelor oraşului, acest bilet îşi va prelungi valabilitatea la o zi.

„Zilele oraşului nostru reprezintă pentru Societatea de Transport Public Local Alba Iulia o mare sărbătoare, de aceea am decis să facem acest cadou albaiulienilor şi turiştilor. Vom acoperi foarte bine toate traseele astfel încât lumea să poată ajunge fără probleme în zonele în care se vor desfăşura manifestările dedicate oraşului. Pentru turiştii care vor veni cu trenul vom asigura transportul de la gară spre oraş în aceleaşi condiţii, un bilet valabil o zi“,  a declarat directorul STP, Stelian Nicola.

Bilete prin SMS

Biletele pot fi achiziţionate atât prin mijloacele clasice cât şi prin SMS, trimiţând textul „Alba“ la numărul 7585, disponibil în reţelele de telefonie mobilă Vodafone şi Orange. Costul unui mesaj este de 1,6 lei.
   

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite