Alba Iulia: "Alba Iulia îmi va rămâne mereu în suflet"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia:  "Alba Iulia îmi va rămâne mereu în suflet"
Alba Iulia: "Alba Iulia îmi va rămâne mereu în suflet"

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de seară”, ediţia de Alba Iulia.

Ina Todoran spune că şi-a descoperit talentul la biserică. Bunica din partea mamei o ducea de mică la slujbele duminicale.  Pe scenă a cântat pentru prima dată când avea opt ani. De atunci s-a făcut remarcată şi a câştigat mai multe concursuri de muzică populară.

Alba Iulia frumoasă:
„Îmi place Alba Iulia pentru că e locul de unde mi s-au deschis numeroase porţi. Practic, a fost şi este  pentru mine o rampă de lansare. Alba Iulia îmi va rămâne mereu în suflet. Oraşul este impresionant prin monumentele istorice dar mie îmi plac mai ales oamenii, la care am găsit de fiecare dată înţelegere”

Alba Iulia urâtă:
„ Oraşul şi oamenii sunt foarte frumoşi, eu m-am născut la Blaj, dar nu  aş putea să spun nimic urât despre oraşul meu de suflet Alba Iulia. Aici am reuşit să mă afirm şi este un lucru important pentru mine”

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite