Alba Iulia: "Mă simt bine în Alba Iulia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de seară”, ediţia de Alba Iulia.

Răzvan Popa are studii superioare, dar nu vrea să renunţe la afacerea pe care şi-a încropit-o, la meseria aleasă. Pentru simplul motiv că-i place să fie frizer şi, în consecinţă, tunde bine.
De când era elev în liceu, Răzvan Popa se tundea singur, în faţa oglinzii. Încet, încet, a căpătat experienţă şi în timp a ajuns să-şi tundă toţi prietenii din cartier. Îl căutau permanent acasă, că era un frizer cumsecade, nu le lua pe tuns nici un leu. Observând că fiul său e atras de această meserie, tatăl l-a îndemnat să facă un curs de profil.

Alba Iulia frumoasă: „E un oraş curat, cu oameni plăcuţi. Mă simt bine în Alba Iulia, îmi place oraşul pentru că aici m-am născut şi aici îmi sunt toţi prietenii”.

Alba Iulia urâtă: „Aş vrea ca Alba Iulia să fie mai mare, e un oraş un pic prea mic şi prea provincial. Oferă puţine şanse de afirmare tinerilor, prea puţine oportunităţi în realizarea năzuinţelor profesionale”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite