Preşedintele CJ Alba vrea demiterea directorului de la Agenţia Judeţeană de Şomaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corneliu Engi directorul AJOFM Alba
Corneliu Engi directorul AJOFM Alba

Preşedintele Consiliului Judeţean Alba şi vicepreşedintele PD-L Alba, Ion Dumitrel a fost nemulţumit de prestaţia directorului Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Alba, Corneliu Engi, la o întâlnire a oamenilor de afaceri germani din judeţ la care a participat şi consulul Germaniei la Sibiu.

Ion Dumitrel a declarat că va propune colegilor de partid înlocuirea lui Corneliu Engi pe motiv că directorul AJOFM nu a reuşit să prezinte o situaţie concretă a agenţiei şi s-a limitat la citirea legii privind formarea profesională.

„Corneliu Engi a dovedit că este incapabil să conducă o asemenea instituţie. Ne trebuie conducători de instituţii cu simţ practic, şi nu unii care să vină să ne citească ce spune legea. Dacă nu ştii să spui ce faci, ce activitate are instituţia pe care o conduci, înseamnă că nici nu ştii ce ai de făcut acolo, deci trebuie să pleci. Putea să fie şi fratele meu,  la prestaţia pe care a avut-o Engi tot îi ceream să plece. Numirile politice întotdeauna sunt neinspirate“, a spus Ion Dumitrel.

Directorul AJOFM Alba, Corneliu Engi nu a vrut să comenteze declaraţiile lui Ion Dumitrel.



Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite