Investiţii de milioane de euro şi sute de locuri de muncă în centre comerciale la Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dedeman şi Alba Iulia Retail Park îşi vor deschide porţile până la sfârşitul anului. Peste 200 de locuri de muncă vor fi create prin finalizarea celor două proiecte.

Alba Iulia este un oraş atractiv pentru marile companii de retail de pe piaţa materialelor de construcţii şi a bunurilor de consum. Două investiţii importante în acest sector de activitate, cu o valoare de aproximativ 16 milioane de euro, vor fi inaugurate până la sfârşitul anului 2011.

Cea mai importantă este complexul comercial Dedeman, evaluat la peste 10 milioane de euro. Cealaltă investiţie este denumită de iniţiatori „Alba Iulia Retail Park“ şi presupune o cheltuirea a şase milioane de euro.

Centrul comercial Dedeman este construit în zona industrială a oraşului, la intersecţia străzilor Republicii şi Gheorghe Şincai. Investiţia este drulată pe un teren de aproximativ 10.000 de metri pătraţi achiziţionat de la două firme din Alba Iulia: Albalact şi Vinalcool.

Proiectul „Alba Iulia Retail Park“ este derulat de firma Alba Iulia Commercial Galery SRL pe strada Moţilor, pe un teren amplasat între Kaufland şi Profi. Suprafaţa afectată este de 9.544 metri pătraţi.

Citiţi detalii complete despre cele două proiecte de la Alba Iulia miercuri dimineaţă în Adevărul.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite