Alba Iulia: Interlopul Claudiu Sibişean, după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Interlopul Claudiu Sibişean, după gratii
Alba Iulia: Interlopul Claudiu Sibişean, după gratii

Cunoscutul lider al lumii interlope din Alba Iulia, Claudiu Mircea Sibişean, a ajuns din nou după gratii.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost arestat preventiv marţi de Judecătoria Alba Iulia, iar astăzi a fost prezentat judecătorilor de la Tribunalul Alba pentru confirmarea mandatului.

Sibişean este acuzat că, în 26 octombrie, a provocat un scandal la un local din comuna Ighiu, unde a agresat şi o persoană. În timp ce se afla cu un amic pe terasa unui local, unde consumau băuturi alcoolice, au adresat injurii şi cuvinte jignitoare la adresa mai multor persoane aflate pe terasă şi în apropierea acesteia.

Claudiu Sibişean a continuat comportamentul jignitor şi în prezenţa poliţiştilor sosiţi la faţa locului. Bărbatul este acuzat de „lovire sau alte violenţe”, “ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, “ameninţare”, “ultraj şi sfidarea organelor judiciare”.

Claudiu Mircea Sibişean este judecat alături de fratele său, Cozmin Stelian Sibişean, şi alţi 11 inculpaţi, la Tribunalul Vâlcea, pentru fapte din sfera criminalităţii organizate. Principala acuzaţie este aceea de constituire şi aderare la grup infracţional organizat. Ultimul termen în procesul de la Tribunalul Vâlcea a fost miercuri, 4 noiembrie 2009.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite