Interlopi, şmecheri şi beizadele de Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interlopi, şmecheri şi beizadelele sunt personaje întâlnite frecvent şi în Alba, implicate în dosare penale pentru agresiuni, înşelăciuni, proxenetism sau trafic de persoane.

Liderul detaşat al lumii interlope din Alba Iulia este Raul Hancheş, poreclit Pricu, căutat cu mandat internaţional de arestare pentru proxenetism şi trafic de persoane. A apărut în atenţia opiniei publice în urmă cu mai bine de 10 ani, când conducea una dintre cele mai bine organizate grupări de interlopi din oraş.

Fost „tovarăş“ al lui Pricu, interlopul Claudiu Sibişean (36 ani) a revenit şi el în atenţie în 2011. A fost condamnat la sfârşitul lunii mai, de Curtea de Apel Alba Iulia, la un an de închisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Claudiu Popa, fiul de 27 de ani al omului de afaceri Ioan Popa din comuna Albac, a fost arestat preventiv în 9 iulie 2011, alături de alţi doi bărbaţi, pentru că a folosit dispozitive ilegale pentru a obţine câştiguri la jocuri electronice. Mai este implicat în alte două dosare penale pentru ultraj şi tulburarea liniştii publice.

Citiţi detalii despre activitatea infracţională a interlopilor şi beizadeleleor în săptămânalul ADS Alba ce apare joi, 11 august 2011, la chioşcurile de ziare.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite