Întârzieri în mai multe localităţi din Alba la recensământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recensământul decurge fără probleme majore în judeţul Alba, în afară de situaţia declarării CNP-ului. În primele cinci zile a fost recenzat un procent de 45,82 la sută din numărul total al locuinţelor. În câteva localităţi se înregistrează întârzieri, faţă de restul judeţului.

Potrivit directorului Direcţiei Regionale de Statistică Alba, Ioan Crişan, numărul locuinţelor recenzate se ridică la 67.581, dintr-un total estimat de 147.502.

De asemenea, 166.765 de locuitori au fost recenzaţi. De menţionat că la precedentul recensământ, din 2002, populaţia judeţului era de aproximativ 373.000 de persoane.

Localităţile unde rezultatele sunt peste medie sunt comunele Săsciori, Ceru Băcăinţi, Valea Lungă, Cut şi oraşul Zlatna. Întârzieri sunt înregistrate în comunele Şugag, Râmeţ, Ohaba, Meteş şi în oraşul Câmpeni.

„Până la demararea procesului s-au retras 210 recenzori. În primele zile s-au mai retras 25 de persoane. Toţi au fost înlocuiţi pe loc şi nu au existat probleme“, a afirmat prefectul Ştefan Bardan.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite