Inspector de la ITM Hunedoara arestat de Tribunalul Alba pentru luare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un angajat al Inspectorului Teritorial de Muncă (ITM) Hunedoara a fost arestat astăzi de Tribunalul Alba pe o perioadă de 29 de zile, la propunerea procurorilor DNA, pentru luare de mită

Puiu Dişa, inspector de muncă în cadrul ITM Hunedoara, este cercetat penal de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Alba Iulia.

Potrivit procurorilor, la data de 14 octombrie 2010, cu ocazia efectuării unui control de specialitate la o societate comercială din judeţul Hunedoara, inculpatul Puiu Dişa a pretins de la administratorul acestei firme (denunţător în cauză) suma de 1.000 lei pentru a nu aplica sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea dispoziţiilor legale privind securitatea şi sănătatea în muncă.

La data de 26 octombrie 2010, Puiu Dişa a fost prins în flagrant delict de către procurorii anticorupţie imediat după ce a primit de la denunţător suma de 1.000 lei.

Bărbatul a fost reţinut de procurori pe o perioadă de 24 de ore Astăzi, Tribunalul Alba a dispus arestarea preventivă a acestuia pe termen de 29 de zile.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite