Inspecţia Fiscală Alba a atras suplimentar la bugetul statului aproape 700.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În luna iunie 2012, Activitatea de Inspecţie Fiscală Alba a stabilit suplimentar pentru bugetul general consolidat al statului obligaţii de plată de 682.000 lei. Trei cazuri au fost înaintate instituţiilor abilitate pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor.

În luna iunie 2012, Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Alba, prin Activitatea de Inspecţie Fiscală, a efectuat un număr de 126 acţiuni de control la contribuabili persoane fizice şi juridice, din care 66 inspecţii fiscale.

Rezultatele globale înregistrate de organele de inspecţie fiscală s-au concretizat în stabilirea unor venituri suplimentare pentru bugetele administrate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală în sumă totală de 682 mii lei, astfel: 488 mii lei diferenţe din impozite, taxe şi contribuţii şi 178 mii lei accesorii aferente diferenţelor calculate. Pentru abaterile şi deficienţele constatate, organele de inspecţie fiscală au aplicat 17 amenzi contravenţionale în sumă totală de 16.000 lei.

Pentru prejudicii (prezumtive) create bugetelor administrate de ANAF, în sumă totală de 12.000 lei, DGFP Alba - Activitatea de Inspecţie Fiscală a înaintat trei cazuri instituţiilor abilitate pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor în vederea stabilirii persoanelor vinovate şi a gradului de participare a acestora la infracţiunile constatate.

Tot  în luna iunie, inspectorii fiscali au soluţionat 77 de deconturi pentru rambursarea taxei pe valoarea adăugată în valoare totală de 3,6 milioane de lei, fiind respinsă la rambursare suma totală de 137.000 lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite