Înscrieri pentru tabăra de chitară de la Râmeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care doresc să înveţe primele acorduri de chitară sau să se perfecţioneze într-o tehnică anume se pot înscrie la cea de-a treia ediţie a taberei de chitară Acustic Live Music Camp. Cursurile se desfăşoară în luna august în zona Mănăstirii Râmeţ.

Tabăra se adresează tuturor iubitorilor de chitară, indiferent de nivelul tehnic.

„Toate locurile la tabăra de chitară ce se desfăşoară în luna iulie au fost ocupate. Având în vedere solicitările şi a altor doritori, anunţăm deschiderea înscrierilor pentru seria B. Tabăra va avea loc în perioada 15 – 21 august“, a spus Silvan Stâncel, organizatorul taberei.

Acesta a precizat că se vor ţine cursuri structurate pe nivel începător, mediu şi avansat şi acoperă majoritatea tipurilor de chitară. Stiluri de chitară ce se vor aprofunda sunt flamenco, chitară clasică, folk, chitară electrică, pop, blues, country, rock, jazz clasic, fusion, hard rock, metal şi vor fi predate de profesionişti.

Recital de final

„În ultima seară a taberei se va organiza un spectacol intitulat Acustic Live Show unde toţi participanţi vor susţine mici recitaluri“, a mai spus Silvan Stâncel.

În afara programului de cursuri de chitară se organizează foc de tabără, jocuri, excursii la Mănăstirea Râmeţ - Cheile Râmeţului şi împrejurimi. Se asigură cazare şi trei mese pe zi, precum şi transportul de la gara Teiuş la Râmeţ.

Înscrierile se fac pe email: stancelsilvan@yahoo.com sau telefonic 0744 139 023. Taxa de participare este de: 850 RON/1 persoană/7 zile (6 nopţi).


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite