Înscrieri pentru biletele de tratament la Casa Judeţeană de Pensii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De mâine, pensionarii găsesc la ghişeele Casei Judeţene de Pensii Alba, precum şi la sediile  tuturor primăriilor din judeţ, formularele de cereri de bilete pentru anul 2010.  Depunerea acestora se va face începând cu data de 1 februarie pentru cererile  în care se solicită bilete cu plecare în lunile martie, aprilie şi mai.

„Recomandăm solicitanţilor să nu se aglomereze la ghişee în primele zile de depunere întrucât repartiţia biletelor în acest an nu va ţine seama de numărul de înregistrare al cererii. Repartiţia biletelor de tratament va fi în funcţie de punctajul pe care îl realizează fiecare pensionar conform criteriilor stabilite prin decizia Preşedintelui C.N.P.A.S nr. 136/2009 şi va fi stabilită în mod automat de către calculator prin programul informatic“, a spus Nicolae Nartea, directorul CJP Alba.

Criterii de acordare a biletelor:

- Dacă solicitantul a beneficiat sau nu de bilet de tratament în ultimii 2 ani;
- Tipul de pensie de care beneficiază solicitantul: pensie de invaliditate, pensie limită de vârstă, pensie anticipată sau pensie de urmaş;
- Cuantumul – valoarea pensiei.

Cererea va fi însoţită de o copie după actul de identitate.

„Pentru celelalte luni ale anului 2010 Casa Judeţeană de Pensii va comunica în timp util programarea perioadelor de la care se depun cereri“, a mai spus Nicolae Nartea.




Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite