Alba Iulia: Înjunghiat în propria curte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Înjunghiat în propria curte
Alba Iulia: Înjunghiat în propria curte

Un bărbat  de 28 de ani din comuna Cenade a fost victima unei agresiuni chiar la el în curte. Acesta a anunţat incidentul prin apelul unic de urgenţă 112.

Acesta a fost găsit de poliţişti în stare de semiconştienţă şi cu multiple plăgi tăiate la nivelul corpului.

„Din primele investigaţii, poliţiştii au stabilit că, în seara zilei de 21 august 2009, în timp ce se aflau pe strada Principală din comuna Cenade, între F.F.N. şi Ş.V., de 36 ani, din localitate, a izbucnit un conflict spontan. Ca urmare a conflictului, Ş.V., care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a deplasat la locuinţa lui F.F.N., unde, folosind un corp contondent, i-a spart geamurile de la locuinţă, determinându-l să iasă din casă. În momentul în care F.F.N. a ieşit din casă, Ş.V. l-a atacat cu un cuţit, aplicându-i mai multe lovituri în zona corpului, după care a părăsit imobilul”, a declarat Iulia Haţegan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba.

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Blaj, unde  s-a stabilit că are mai multe plăgi înjunghiate. Starea acestuia a fost stabilizată, dar a rămas internat sub supraveghere medicală.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite