Alba Iulia: Comandantul IPJ Alba începe lupta cu poliţiştii indisciplinaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Comandantul IPJ Alba începe lupta cu poliţiştii indisciplinaţi
Alba Iulia: Comandantul IPJ Alba începe lupta cu poliţiştii indisciplinaţi

Arestarea ofiţerului de poliţie Dumitru Dumbravă, pentru fapte de corupţie, l-a determinat pe comandantul IPJ Alba, comisarul şef Tudor Grindean, să anunţe măsuri drastice împotriva subordonaţilor indisciplinaţi.

„Vom analiza situaţia tuturor poliţiştilor care vin în contact cetăţenii. Ne vom asigura că astfel de lucruri nu se vor mai întâmpla. Vor fi măsuri menite să întărească disciplina. Orice comportament necorespunzător va fi sancţionat. Pentru mine nu vor mai exista abateri uşoare, ci doar abateri”, a afirmat Tudor Grindean.

Şeful IPJ Alba a completat că nu va mai fi trecut cu vederea niciun act de indisciplină. „Trebuie să fim un exemplu pentru cetăţeni. Trebuie să fim fermi cu cei care încalcă legea, dar nu trebuie să le luăm banii. Împreună cu serviciul de resurse umane vom găsi modalităţi de eficentizare a activităţii poliţiştilor. Orice comportament necorespunzător în stradă, limbaj necivilizat, agresiv, poate duce în final la gesturi mult mai grave”, a declarat comisarul şef.

Grindean a spus că în acest proces vor fi implicaţi toţi şefii de servicii şi unităţi de poliţie din judeţ.

Pentru ca cetăţenii să poată anunţa orice faptă de indisciplină a poliţiştilor, comisarul şef Tudor Grindean a oferit şi adresa de mail, respectiv numărul de telefon de la birou: tudor.grindean@politiaalba.ro, 0258/810121.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite