Hotel medieval de 5 stele în Cetatea Alba Iulia. Investiţa depăşeşte 4 milioane euro VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hotel Medieval de 5 stele la Alba Iulia
Hotel Medieval de 5 stele la Alba Iulia

Alba Iulia are în premieră un hotel de 5 stele. Se numeşte Hotel Medieval şi a fost amenajat în fostă clădire a Manutanţei din Cetate. Evenimentul de inaugurare s-a desfăşurat joi şi a adunat oameni de afaceri, politicieni, persoane cu funcţii de conducere în administraţie şi oameni de cultură.

Investiţia aparţine societăţii Grup Corint SA, care administrează şi Traseul celor Trei Fortificaţii şi care derulează cea mai mare parte a lucrărilor de restaurare din Cetate în valoare totală de câteva zeci de milioane de euro.

Investiţia în amenajarea hotelului se ridică, până în prezent la aproximativ 4,2 milioane de euro. Suma este posibil să crească având în vedere că numărul camerelor va creşte, iar centrul SPA este în curs de realizare. Hotelul Medieval se află în apropierea Porţii a III-a a Cetăţii, lângă clădirea în care funcţionează Garnizoana Alba Iulia.

Hotel Medieval de 5 stele la Alba Iulia

Click pe poză pentru galerie foto

Hotelul are acum 22 de camere, dintre care 13 duble, 3 twin, 5 garsoniere şi un apartament. Spaţiile d ecazare sunt organizate la etaj şi în mansardă. Mobilierul, băile şi decorul sunt realizate îns til clasic. Centrul SPA va fi gata în luna septembrie 2012 şi va avea o piscină interioară, sală de fitness, masaj, saună şi săli de relaxare. Preţul de cazare variază între 70 de euro şi 150 de euro pe noapte. Cea mai ieftină este o cameră twin de la amnsardă, iar cel mai scump apartamentul. O cameră dublă costă 100 de euro, iar garsoniera – 120 de euro.

La parter şi subsol sunt amenajate spaţii de restaurant, decorate, de asemenea în stil clasic: Sala Regală, Sala de Nord, Sala Frumoasei Privelişti şi Sala Cavalerilor. Hotelul deţine şi o sală de conferinţe de 200 de locuri.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite