Alba: Horea Timiş a câştigat şefia Direcţiei de Sănătate Publică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horea Timiş a trecut atât de  proba scrisă, cât şi de cea teoretică a concursului organizat ieri,  la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Medicul a participat din postura de candidat unic.

Medicul Horea Timiş care ocupă acum funcţia de manager al Spitalului orăşenesc Zlatna a rămas singurul candidat, după ce actualul şef al DSP, Adrian Teodoru, nu s-a mai înscris pentru un nou mandat.

„A fost un examen dificil, dar am  fost înştiinţat că am promovat ambele probe, aşa că acum nu pot decât să aştept numirea oficială din partea Ministerului Sănătăţii. Probabil că acest lucru se va întâmpla în cursul săptămânii viitoare“, a spus medicul Horea Timiş, care înainte de a conduce Spitalul din Zlatna a fost medic la Centrul de zi pentru persoane vârstnice din Alba Iulia şi a lucrat şi ca medic de familie.

În schimb, actualul şef al DSP, Adrian Teodoru şi-a înaintat demisia cu data de 15 ianuarie 2011, însă deocamdată nu a fost validată.

Medicul oftalmolog a condus instituţia timp de aproape 6 ani, în perioadele 2001 - 2005 şi 2009 – 2011.

Concursul pentru şefia DSP Alba trebuia să aibă loc la sfârşitul lunii octombrie 2010, însă a fost amânat după ce mandatul medicului Adrian Teodoru a fost prelungit în regim de interimat încă trei luni.

Postul de director economic al instituţiei a fost ocupat din octombrie 2010,  în regim de interimat, de Gabriela Stan, de profesie economist.

Adrian Teodoru a ajuns la conducerea instituţiei la propunerea PSD, în timp ce Horea Timiş este susţinut de PDL.



Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite