Hi-Q cu Dana Nălbaru concertează la Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hi-Q au susţinut prima conferinţă de presă după reunire
Hi-Q au susţinut prima conferinţă de presă după reunire

La nici o lună de la revenirea în formula iniţială - Dana, Florin şi Mihai din trupa Hi-Q se află la Alba Iulia pentru primul concert dintr-un turneu naţional, intitulat „Încă o dată". Trupa va concerta în această seară de la ora 21.00 la PUB 13.

Cântăreaţa Dana Nălbaru a revenit în trupa Hi-Q, la şapte ani după ce ea şi cei doi colegi ai săi, Mihai Sturzu şi Florin Grozea, au decis să o ia pe drumuri diferite. Dana, Florin şi Mihai plănuiau încă de acum un an şi jumătate reunirea trupei însă momentul a venit în urmă cu o lună. “Suntem o familie reunită. Suntem aşa cum trebuie să fim. Reunirea a venit ca un lucru firesc”, au afirmat membrii trupei într-o conferinţă de presă susţinută astăzi la Alba Iulia.

Dana, Florin şi Mihai au vorbit şi despre reacţia publicului cu privire la reunirea trupei. “Am fost felicitaţi atât de colegi de breaslă, cât şi de public. Reacţiile, în cea mai mare măsură pozitive, nu au întârziat să apară. Publicul nostru, pe care îl aveam în anii de început, s-a reunit practic cu cel de astăzi şi astfel ne bucurăm să avem generaţii întregi ca şi public. Într-o săptămână noul clip a fost accesat de 100.000 ori doar pe Youtube”, a afirmat Florin.

Trupa Hi-Q a fost fondată în Braşov, în anul 1996, de Mihai Sturzu şi Florin Grozea, pe atunci elevi de liceu. Grupul a dat lovitura cu emisiunea "Totul va fi bine", difuzată de Antena 1 în vara anului 2000. În cei aproape 14 ani de activitate, Hi-Q a lansat şapte albume, 20 de videoclipuri şi opt single-uri nr. 1 în România.

Dana Nălbaru a făcut parte din grupul Hi-Q în perioada 1996 - 2003, orientându-se apoi către o carieră solo. Ea a lansat albumele "Zbor", "Intră în joc" şi "Parfum".

În cadrul concertelor din acest turneu pus la punct în 10 zile, trupa va cânta inclusiv piesele lansate solo de Dana Nălbaru.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite