Haznalele şi gurile de scurgere din Zlatna sunt curăţate cu vidanja de lux. A costat 160.000 euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook/Vidanja profesională
Foto Facebook/Vidanja profesională

Vidanja profesională a fost cumpărată în baza proiectului de refacere şi extindere a canalizării oraşului Zlatna, dar şi a localităţilor rurale aparţinătoare.

O noua achiziţie pentru oraşul Zlatna,  vidanja profesională Iveco,  în valoare de aproximativ 700.000 Ron (7 miliarde lei vechi), legata în proiectul de refacere şi extindere a canalizării oraşului şi satelor aparţinătoare“, aşa este prezentată vidanja pe site-ul de socializare Facebook, chair de către primarul oraşului Zlatna, Silviu Ponoran.

Imediat, internauţii şi-au exprimat poziţii critice vizavi de investiţie. „Cred că ar fi nevoie de asfalt şi apoi de vidanje“, a scris Dan pe acelaşi site de socializare.

Primarul îi dă imediat soluţia: „Tocmai se află în derulare un proiect de 12 milioane de euro,  care înseamnă asfaltarea tuturor satelor aparţinătoare Zlatnei şi o mare parte din străzile din oraş. Acum,  este în curs de executare satulTrâmpoiele şi strada Decebal cu continuare pe Iazului. Să nu uitam şi de celălalte străzi care se afla în curs de pavare de lângă blocul ANL“, scrie primarul.

Partenerul său de dialog virtual nu se lasă cu una cu două: „Cum se face c centrul oraşului rămâne întotdeauna pe ultimul loc? Sau centrul nu aparţine de oraş?  Cred că sunt mulţi care ar aprecia să fie refăcut asfaltul în centru şi mai apoi în Trâmpoiele“, a mai scris Dan. 

Dincolo de problema străzilor, vidanja profesională a costat 700.000 de lei, adică 160.000 de euro.

Vidanja de lux din Zlatna
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite