800.000 lei de la Guvern pentru Ziua Naţională de la Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziua Naţională la Alba Iulia
Ziua Naţională la Alba Iulia

Guvernul a alocat în şedinţa desfăţurată joi suma de 800.000 de lei pentru acoperirea cheltuielilor ocazionate de aniversarea, la Alba Iulia, a Zilei Naţionale a României.

La 1 decembrie 2011 se împlinesc 93 de ani de la Marea Unire. Suma de 400.000 de lei a fost alocată Instituţiei Prefectului judeţului Alba, iar alte 400.000 de lei au fost destinate Primăriei Alba Iulia. Fondurile provin din Fondul de Rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului. La eveniment au fost invitaţi preşedintele Traian Băsescu şi regele Mihai.

Potrivit prefectului Ştefan Bardan, din agenda manifestărilor nu vor lipsi nici în acest an, acţiunile şi evenimentele culturale, sportive, ştiinţifice, dar şi concertele de folclor şi spectacolele pentru tineri.

„Vom încerca să realizăm un program care să se întindă pe parcursul unei săptămâni şi invităm pe această cale instituţiile, ONG-urile sau grupurile de iniţiativă care doresc să propună evenimente care să fie cuprinse în calendarul manifestărilor să ne contacteze la sediul instituţiei, sau pe e-mail stefan.bardan@prefecturaalba.ro” a declarat prefectul Ştefan Bardan.

Programul manifestărilor este în stadiu de schiţă, după ultima întâlnire a reprezentanţilor Prefecturii,  Primăriei Alba Iulia şi Consiliului Judeţean Alba, instituţiile care sunt responsabile de oragnizarea evenimentelor.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite