Grupare de traficanţi de droguri şi de minori trimisă în judecată de procurorii DIICOT Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Procurorii DIICOT au dispus trimiterea în judecată a unei grupări specializată în trafic de droguri şi persoane pe ruta România – Franţa. Este vorba despre şase inculpaţi din Alba Iulia, Aiud şi Blaj.

Persoanele trimise în judecată sunt Pavel Ovidiu Mailat, Andrei Simion, Ioana Maria Oprincean, Alexandra Elena Susac, Pavel Mailat şi Aneta Mailat. În afară de ultimii doi, ceilalţi inculpaţi sunt în arest preventiv. Gruparea a fost destructurată în luna august. Este acuzată de trafic de persoane, trafic de minori şi trafic de droguri. De asemenea, mai există şi acuzaţiile de introducere ilegală de arme letale în ţară şi deţinere de muniţie şi arme letale.

Pocurorii susţin că membri grupării au dus în străinătate un număr de şase tinere, din care una minoră, pentru a practica prostituţia. Erau "traficate" pentru a practica prostituţia în Italia, Spania şi Franţa.

Anchetatorii au interceptat două colete care conţineau droguri, trimise din Franţa prin intermediul unor firme de transport. În colete au fost descoperită cantitatea de aproximativ 10 grame de cocaină. La percheziţii, poliţiştii au descoperit 10.000 de euro la domiciliile suspecţilor. Primul termen al procesului, la Tribunalul Alba, va avea loc în 15 octombrie 2012.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite