Gropile de la reţeaua de canalizare îi exasperează pe şoferii albaiulieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Groapa de canal de pe Calea Moţilor este un pericol pentru şoferi
Groapa de canal de pe Calea Moţilor este un pericol pentru şoferi

Străzile din Alba Iulia sunt pline de gropi rezultate în urma ridicării nivelului asfaltului. Pe majoritatea străzilor modernizate în ultimii ani capacele de la reţeaua de canalizare au rămas mai jos decât asfaltul.

În puţine cazuri firmele care au realizat lucrările au adus şi zonele de acces în canalizare la acelaşi nivel cu drumul asfaltat. Astfel de situaţii pot fi întâlnite pe străzile Octavian Goga, Ferdinand I, Tudor Vladimirescu, Brânduşei, Calea Moţilor şi multe alte străzi din Alba Iulia.

Una dintre cele mai mari am întâlnit-o la intersecţia Căii Moţilor cu strada Aurel Vlaicu. Are diametrul unui capac de canal de aproximativ 80 de centimetri şi adâncimea de aproape 10 centimetri. Şoferii care vor să intre pe strada Aurel Vlaicu nu o pot evita, dacă din sens opus vine un alt autovehicul.

„Este aici de câţiva ani. Puteau să o ridice nu să o lase aşa. Ne stricăm maşinile şi nu avem cum să recuperăm banii cheltuiţi“, a spus Nicolae Manolache, de 43 de ani, un şofer care a tracut astăzi prin zona respectivă. Reprezentanţii Primăriei nu ne-au putut preciza când va fi reparată groapa de canal de pe Calea Moţilor şi susţin că, de regulă, capacele de canal sunt ridicate la niveul asfaltului.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite