UPDATE Tudor Grindean pleacă de la comanda IPJ Alba în Ministerul Administraţiei şi Internelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comandantul IPJ Alba, comisarul şef Tudor Grindean, părăseşte această funcţie după aproape şase ani. Şeful poliţiştilor din Alba va ocupa, începând de săptămâna viitoare, postul de director de cabinet al şefului Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

UPDATE: Comunicat de presă privind avansarea comisarului şef Tudor Grindean:

„Începând cu data de 09.03.2011 şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, comisar şef de poliţie Tudor Grindean, a fost avansat în funcţie şi împuternicit Director de Cabinet al Şefului Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică din Ministerul Administraţiei şi Internelor.

În cadrul unei întâlniri ce a avut loc ieri, 10.03.2011, la care au participat adjuncţii şefului inspectoratului, şefii de servicii, şefii de poliţii municipale şi adjuncţii acestora, şefii poliţiilor orăşeneşti precum şi reprezentanţii principalelor instituţii cu atribuţii în domeniul ordinii publice din judeţ, domnul comisar şef de poliţie Tudor Grindean, a mulţumit acestora şi întregului colectiv pe care l-a condus începând cu anul 2005, pentru devotamentul, seriozitatea şi spijinul acordat în realizarea proiectelor sale manageriale de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în judeţul Alba.

Domnul comisar şef de poliţie Tudor Grindean mulţumeşte tuturor reprezentanţilor autorităţilor şi instituţiilor locale precum şi jurnaliştilor pentru buna colaborare avută pe parcursul întregii cariere şi în mod special pentru perioada în care a activat ca şef la Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Începând cu această dată, pentru conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a fost împuternicit domnul comisar şef de poliţie Popa Ioan, adjunct al şefului inspectoratului.“

Tudor Grindean a fost împuternicit pentru a ocupa funcţia respectivă prin ordin al conducerii Poliţiei Române.

Comisarul şef conduce IPJ Alba din 2005. În această perioadă a reuşit să schimbe semnificativ imaginea instituţiei. Cei mai mulţi dintre poliţiştii asupra cărora planau anumite suspiciuni au plecat din sistem, iar locul lor a fost luat de tineri.

De asemenea, a contribuit decisiv la combaterea crimei organizate prin destrămarea grupărilor de interlopi care acţionau pe raza judeţului Alba. Cel mai probabil, până la organizarea unui concurs, locul lui Grindean va fi luat de unul dintre adjuncţi, comisarul şef Ioan Popa sau comisarul şef Laurenţiu Crişan.

Grindean şi Popa sunt colegi de aproape 10 ani, ei lucrând împreună şi în Brigada de Combatere a Crimei Organizate, pe care Grindean a condus-o până în 2005. Comisarul şef Tudor Grindean are 45 de ani, este căsătorit şi are doi copii.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite