Alba Iulia: Program pentru preşcolari la "Grădiniţa de vară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Program pentru preşcolari la "Grădiniţa de vară"
Alba Iulia: Program pentru preşcolari la "Grădiniţa de vară"

Gradiniţa particulară Licurici din Alba Iulia desfăsoară şi în acest an, în perioada 1 iulie-31 august programul educaţional “Grădiniţa de vară”, pentru copiii de la 2 la 7 ani. Astfel grădiniţa vine în sprijinul părinţilor care îşi doresc pentru copii un program de vară distractiv, dar şi educaţional, un loc în care să-şi petreacă timpul şi să aibă posibilitatea de a-şi îmbunătăţii şi consolida cunoştinţel

În cadrul programului iniţiat de educatorii de la grădiniţa Licurici copiii vor descoperi un loc primitor în care vor fi stimulaţi să-şi manifeste curiozitatea, să se exprime, să comunice cu cadrele didactice şi cu ceilalţi copii având la dispoziţie materiale didactice, jucării, echipamente confortabile şi uşor de manipulat. Activităţile de învăţare pe domenii ca: educaţie pentru societate, educarea limbajului, cunoaşterea mediului, activităţi matematice, activităţi artistice şi plastice, educaţie muzicală, engleză, vor fi adaptate la specificul copiilor, predominând jocul didactic.

Activităţi variate


În acest program de vacanţă se va pune accent pe jocurile în aer liber, excursii, drumeţii, teatru de păpuşi, carnaval, activităţi practice, program sportiv, dans, desen, muzică şi alte activităţi îndrăgite de copii.

Pentru înscrieri sau relaţii despre acest program echipa Licurici vă aşteaptă în Alba Iulia, Calea Moţilor 150 sau la telefon 0258/832 931.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite