Alba Iulia: Unirea vrea cel puţin un egal în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Unirea vrea cel puţin un egal în Ghencea
Alba Iulia: Unirea vrea cel puţin un egal în Ghencea

Fotbaliştii de la Unirea Alba Iulia au planuri mari pentru meciul din această seară, din Ghencea, cu echipa Steaua.

După ce a marcat de la 30 de metri în poarta CFR-ului, căpitanul Unirii Alba Iulia, Răzvan Dâlbea îl avertizează pe Zapata că nu va scăpa nici el şi spune că albaiulienii nu vor face simplu act de prezenţă în Ghencea.

"Noi trebuie să obţinem cât mai multe puncte. Vrem cel puţin un egal în Ghencea, chiar dacă vom juca în compania unei echipe care are un obiectiv total diferit de al nostru. Orice alt rezultat în afara victoriei reprezintă pentru Steaua un eşec", a spus Dâlbea.

"Putem şi noi să obţinem surpriza în Ghencea. Steaua are un lot valoros, jucătorii pot face diferenţa în orice moment al jocului şi trebuie să-i anihilăm. Credem în şansa noastră şi mergem în Ghencea să ne întoarcem cu puncte", a completat fotbalistul Unirii.

Falub este optimist

De asemenea, şi antrenorul Adrian Falub este optimist înaintea meciului de luni. "Un meci important pentru configuraţia clasamentului, atât pentru ei cât şi pentru noi. Ne vom bate pentru puncte, chiar dacă ne va fi greu. Noi am demonstrat în acest campionat că putem să ne batem cu oricine, chiar jumatate din punctele făcute de noi până acum au fost realizate în compania unor echipe cu pretenţii, aflate în plutonul fruntaş al clasamentului. Steaua are mai multe meciuri în Cupele Europene decât noi în Liga I, acest lucru ar trebui să ne ambiţioneze şi mai mult să putem obţine ceva din acest joc", consideră Adrian Falub.

Meciul de fotbal va avea loc astăzi, de la ora 20.30.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite