Bijuterii din aur în valoare de 110.000 de lei furate dintr-o locuinţă din Sebeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Sebeş cercetează un furt de bijuterii din aur cu un prejudiciu de peste 100.000 de lei. Victima a sesizat poliţia duminică, când şi-a dat seama că a rămas fără cantitatea de 900 de grame de obiecte din aur.

Potrivit păgubitului, furtul s-ar fi produs în perioada de 15.12.2011 – 17.03.2012. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat faptul că din interiorul unui seif aflat în dormitorul locuinţei, care nu prezenta urme de forţare, s-au sustras mai multe inele, brăţări, lănţişoare şi pandative din aur de 14 karate, în valoare de aproximativ 110.000 lei.             

„La scurt timp de la sesizare a fost identificat principalul suspect de comiterea faptei, K.M.I., din Sebeş, rudă cu păgubitul iar în urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că acesta a sustras bijuteriile în urmă cu aproximativ o săptămână. S-a folosit de cheia seifului despre care avea cunoştinţă unde este ţinută de proprietar, după care le-a ascuns în locuinţa unei cunoştinţe.  Prejudiciul a fost recuperate în totalitate şi predat păgubitului“, afirmă biroul de presă al IPJ Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite