Frenezia cumpărăturilor de Paşti. Moţii au golit bancomatele din Cîmpeni FOTO-VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băncile au fost luate cu asalt de cumpărători
Băncile au fost luate cu asalt de cumpărători

Febra cumpărăturilor de Paşti a cuprins oraşul Cîmpeni, aşa zisa capitală a Ţării Moţilor. Vineri, populaţia oraşului, estimată la circa 8.000 de locuitori, s-a dublat având în vedere avalanşa de cumpărători veniţi din celelalte localităţi ale Apusenilor.

Magazinele au fost luate cu asalt, iar bancomatele băncilor din oraş au fost golite de cei care doreau să se întoarcă acasă cu plasele pline de cumpărături pentru sărbătorile de Paşti.

La bancomatele de la bănci au fost cozi cum nu s-au mai văzut de multă vreme în micuţul oraş din Apuseni. Oamenii au fost nevoiţi să aştepte ceva timp pentru ca bancomatele să fie realimentate cu bani. „Nu mai sunt bani la bancomat. Au zis că bagă mai târziu. Aşteptăm pentru că avem nevoie de bani pentru cumpărături”, a spus Ana Voina, o femeie care stătea în faţa unui bancomat rămas fără bani.

Băncile au fost luate cu asalt de cumpărători

Click pe poză pentru galerie foto

Cel puţin în cazul filialei Băncii Transilvania, aglomeraţia era accentuată de proprietarii care dorea să îşi ridice subvenţiile acordate de APIA. Magazinele din oraş au înregistrat recorduri la cumpărături, sumele încasate într-o zi echivalând cu cele obţinute într-o săptămână normală. Cîmpeniul este centrul social-economic al zonei Munţilor Apuseni din Alba, cu o populaţie estimată la 70.000 de locuitori.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite